opendeuravond

  • opendeuravond

Beste Ouders.

Onze OPEN DEUR-avond.

20 November van 18.30 tot 20.00 uur, staat een en ander te gebeuren.
In de uitnodiging staat wel ‘met niet al te veel poespas’, maar dat is niet helemaal waar.
U en uw gezin, opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes…. kunnen niet alleen een kijkje nemen in alle ruimtes van de Zonnewijzer, maar er valt ook nog een en ander te beleven.
De ouderraad zal een standje inrichten; zij willen u graag verwelkomen en uitnodigen om in de ouderraad actief betrokken te raken. Zij zullen ook voor koffie/thee zorgen deze avond en kunnen daarvoor ook nog wel wat handen gebruiken; dus als u toch al komt… u helpt ons allemaal mee.
Daarnaast wil de ouderraad ook een loterij gaan organiseren met leuke prijsjes. De opbrengst van deze loterij komt ten goede aan de kinderen van De Zonnewijzer.
Door de hele school kunt u een kijkje nemen in de verschillende groepen en werkplekken. Naast alle leerkrachten en directie zijn ook de diverse specialisten en ondersteuners aanwezig om u te woord te staan of uw vragen te beantwoorden.
Verder laten we u in de gymzaal 2 keer een workshop zien hoe aan onze leerlingen Rots & Watertraining wordt gegeven en waarom… (18.40u- 19.05u en 19.20u-19.45u). Wellicht kunt u zelf ook meedoen….
Door de onderbouw zullen er in de werkplek zorg en welzijn speciale baksels gemaakt worden; dat zal zeker en vast goed ruiken.
Verder is er in de bovenbouw in de werkplek theater ook iets speciaals te zien en te doen (18.45u- 19.00u; 19.15u-19.30u; 19.45-20.00u).

Kortom, mis dit niet!

Wij hopen jullie allemaal te kunnen ontmoeten op 20 november.

Graag tot dan.
Team SBO De Zonnewijzer

Terug naar het overzicht

Jaarverslag SKOzoK 2018

Jaarverslag SKOzoK 2018

Lees de ontwikkelingen bij SKOzoK in ons jaarverslag van ...

FIJNE FEESTDAGEN

FIJNE FEESTDAGEN

Namens het hele team

Judolessen

Judolessen

Dit jaar mogen we met de groepen 3 t/m 6 meedoen met ...