Stagiaires

Ieder jaar begeleiden wij studenten in opleiding tot leerkracht, studenten Pedagogiek of onderwijsassistent.
Daarnaast kennen we ook studenten van de sportopleiding en snuffelstages vanuit het voortgezet onderwijs.
De studenten werken onder verantwoording van groepsleerkracht(en). Een Leraar in opleiding (LIO = vierdejaars student leraar) kan en moet zelfstandig met groepen kinderen aan de slag.

Stage lopen op SBO de Zonnewijzer? Je bent meer dan welkom!

Wil jij jouw stage invullen in een boeiende, interessante en leerrijke omgeving?
Dan is SBO de Zonnewijzer de juiste plek!
Stagiaire en stagebegeleider leren van en met elkaar. Je bent onderdeel van het team en draait volledig mee als zodanig. Je krijgt alle mogelijkheden om je binnen onze organisatie te ontwikkelen, neemt initiatieven en bent eigenaar van jouw eigen leerproces.
Studenten (van o.a. de opleiding Pedagogiek, onderwijsassistent (niveau 4) en Pabo) kunnen contact opnemen met Lothar Rutten (lrutten@skozok.nl).